Wil je efficiënter en milieuvriendelijke tafelwater consumeren? Erger jij je ook zo aan al die plastic flesjes die gebruikt worden om tafelwater te serveren? Er is een manier gevonden om deze vervuilende manier van werken tegen te gaan. Voor ondernemers betekent de watermachine een behoorlijk besparing als het gaat om opslagruimte. In deze blog doen we deze zaken graag uit de doeken.

Snel

Het is een veelbelovende nieuwe techniek om tafelwater aan je gasten of klanten te serveren: het zelf maken van tafelwater met een gepatenteerde watermachine. Het is geweldig om te snel en gemakkelijk tafelwater te kunnen produceren. Je hoeft met deze technologie namelijk nooit ‘nee’ te verkopen. En dat staat zeker goed als je een restaurant runt.

Milieuvriendelijk

We horen er van alles over in het nieuws, zijn aangedaan en gaan daarna vrolijk verder met het kopen van gebotteld tafelwater. Ja, de plastic flesjes zijn maar moeilijk uit ons systeem te krijgen. Niet dat we onze schouders ervoor ophalen, dat het ons niets kan schelen, maar het is zo makkelijk om een flesje water te kopen, tafelwater in een restaurant te bestellen. Gelukkig is er ook veel tafelwater in glazenflessen te koop. Maar het plastic-flesjesprobleem is ondanks dit behoorlijk groot. Gelukkig is er nu een watermachine ontwikkeld die een afvalreductie met zich meebrengt en er zijn nog meer voordelen op te noemen!

Gezond

De tafelwatermachine heeft niet alleen milieuvriendelijke consequenties, ook zorgt dit handige apparaat ervoor dat we gemakkelijk toegang hebben tot gebotteld water. Op deze manier is het verleidelijker om nu eens niet die cola te pakken (al dan niet light), maar gewoon te gaan voor een fles bubbelend tafelwater, met liefde eigengemaakt en heerlijk om te drinken.

Creëer opbergruimte

De horeca heeft veel baat bij het aanschaffen van een watermachine. Met dit apparaat kun je vaak meerdere producten maken, zoals gefilterd water met of zonder koolzuur of heet water voor thee of koffie. Het handige van dit apparaat is dat je hierdoor geen opslagruimte meer nodig hebt om al die waterflessen neer te zetten die je altijd bij de leverancier bestelde. Heb je als ondernemer een groen hart? Dan is een watermachine net iets wat je nodig hebt. Zo zet jij je bedrijf op een ecologische manier op de kaart. Klanten houden daarvan en zullen dit zeker laten blijken. De watermachine past in het plaatje van een ‘biologische business’.

 

Pin It on Pinterest