Dit is het Recept voor de beste vanille taart die ik heb geproefd! Zo lekker, het is snel en gemakkelijk te maken! 

Een van de vele dingen waarvan ik hou is dat dit recept zo veelzijdig is als elke andere taart ooit zou kunnen zijn! Het is perfect geserveerd met een dikke laag van mijn chocoladeboterroom, mijn vanille boterroom, gemaakt in cupcakes of in stukken gesneden en geserveerd als onderdeel van een kleinigheid en nog veel meer!

Het recept

Om mijn vanilletaart te maken, begin ik met ervoor te zorgen dat ik mijn taart pannen heb klaargemaakt om te bakken. Ik raad aan om ze te bedekken met boter en dan de pannen licht te laten bloeien. 

Als je al het taartbeslag goed gemengd hebt, verdeel je het gelijkmatig over de voorbereide taartpannen en bak je tot de taart uit de zijkanten van de pan komt en een tandenstoker in het midden er schoon uitkomt, ongeveer 30 minuten.

Je wilt je taartlagen ongeveer 10 minuten laten afkoelen in de pannen. Ik laat ze graag afkoelen in de pannen op mijn rooster zodat de lucht goed rond de pan kan circuleren. Daarna kun je de taartlagen eenvoudig (en voorzichtig) uit de pannen draaien en volledig op het rooster laten afkoelen.

Alternatieven

Ben je op zoek naar een eenvoudigere manier om heerlijke taart in huis te hebben? Dan kun je natuurlijk ook simpelweg een taart bestellen! Er zijn verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor het bestellen van een taart, maar wij vinden een online taart bestellen het handigste. Klik op de link om snel en eenvoudig online een taart te bestellen.

Pin It on Pinterest