Bestrijd vervelende muggen in de zomer

Geplaatst op

In de zomer is het erg fijn om de ramen open te zetten, maar dat vinden de muggen ook erg lekker, want dan kunnen ze gemakkelijk naar binnen komen en je steken. Het kan zelf zo erg zijn dat er een muggenplaag ontstaat. Wat kun je daar aan doen? In deze tekst willen we een aantal oplossingen met je doornemen waardoor jij kunt voorkomen dat er muggen in je kamer komen en je helemaal lek steken. Je gaat dus straks goed de muggen bestrijden!  Dat slaapt toch een stuk lekkerder! Lees dus snel verder en doe je voordeel met de tips die we jou in deze tekst uit de doeken doen.

Wat kun je doen tegen een muggenplaag?

Het is erg belangrijk wanneer je last hebt van een muggenplaag bij jouw huis om te zorgen dat je een expert in de arm neemt die de muggenplaag kan bestrijden. In de eerste plaats gaan ze kijken waar de plaag vandaan komt, meestal is er stilstaand water aanwezig bij de muggen eitjes in kunnen leggen en daar komen dan de grote getale muggen uit die dan uiteindelijk in de slaapkamer terechtkomen. Het bedrijf gaat dus deze bronnen van infectie eerst weghalen en daarna gaan ze insecticide gebruiken om muggen te doden.

Wat kun je zelf doen tegen muggen?

Je moet er zeker voor zorgen dat er geen stilstaand water is waarin de muggen zich kunnen voortplanten, bijvoorbeeld plantenbakken en andere bakken met stilstaand water.

Wanneer je een vijver hebt, dan is het erg slim om er vissen in uit te zetten die de eitjes van de muggen eten waardoor de muggenplaag niet of minder snel kan ontstaan.

Een andere optie is een insectenlamp te nemen waar de insecten in vliegen en dan geëlektrocuteerd worden.

Om te zorgen dat muggen niet van buiten naar binnen kunnen komen, is het erg slim om een hor voor de deuren en ramen te doen als je ze open hebt.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door hoe jij je zaken als een aquarium kan realiseren.

Contactgegevens

Via info @ aqua-service.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden