Badkamertrends in 2021

Geplaatst op

Is je badkamer toe aan renovatie of heb je een nieuw huis gekocht en weet je nog niet hoe je nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? We zetten de mooiste badkamertrends van 2021 voor je op een rijtje. Of je nu een hele kleine maar praktische badkamer of juist een balzaal van een badkamer in je huis hebt, er is altijd wat moois van te maken! Hieronder lees je onze favoriete badkamertrends.

Kleur in je badkamer

De tijd van saaie, witte, haast steriele badkamers is allang voorbij. In 2021 kiest Nederland massaal voor kleur in de badkamer. Want, waarom ook niet? Eigenlijk neemt deze trend je weer mee naar de jaren 70. Herinner je je de zalmroze of mintgroene badkuipen, fonteintjes en toiletpotten nog? Die zijn weer helemaal in! Eigenlijk volstaat iedere kleur om aan deze trend mee te doen. Zoek je nog een leuke tegel? Een terrazzotegel maakt de retro badkamerlook helemaal af!

Donkere badkamer

Voor de volgende trend laten we het idee van kleur in je badkamer juist varen. Een populaire trend is namelijk een donkere of zelfs zwarte badkamer. Je houdt ervan of je houdt er niet van. Door de tegels, sanitair en accessoires in het zwart of een andere donkere kleur te kiezen, krijgt je badkamer een luxe uitstraling. Combineer het bijvoorbeeld met goude kranen, accessoires en accenten voor een hotel look. Laat je onderdompelen in luxe met een strakke, donkere badkamer!

Strakke vloer

Zo lang we ons kunnen herinneren, worden er standaard vloertegels op de vloer van een badkamer gelegd. Daar gaan we vanaf nu verandering in brengen, want wist je dat een gietvloer ook erg mooi staat in de badkamer? Doordat gietvloeren helemaal egaal en naadloos zijn, zijn ze zeer geschikt voor vochtige ruimtes. De vloer is supermakkelijk schoon te maken en het geeft je badkamer een strakke uitstraling.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door hoe jij je zaken als een aquarium kan realiseren.

Contactgegevens

Via info @ aqua-service.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden