3 leuke ideeën voor de inrichting van je tuin

Geplaatst op

Als je een nieuwe woning hebt, of al een tijdje tegen dezelfde tuin aankijkt, droom je er misschien weleens van om je tuin opnieuw in te richten. Dit kan wel met flinke kosten gepaard gaan en daarom laat je het vaak maar gewoon zitten. Er zijn echter ook manieren waarop in je tuin opnieuw kunnen inrichten zonder dat dit al te veel gaat kosten. Je hoeft er bijvoorbeeld niet perse een tuinman voor in te schakelen. In deze blog geven we je daarom 3 leuke ideeën om je tuin te kunnen inrichten zonder dat je een dief bent van je eigen portemonnee. 

Leg een vijver aan

Een vijver is een hartstikke leuke toevoeging aan je tuin. Het geeft je de mogelijkheid om te spelen met verschillende soorten planten, trekt dieren zoals kikkers en vogeltjes aan en je kunt het ook nog voorzien van een paar mooie vissen. Een ander voordeel van een vijver is dat het ook relatief goedkoop is. Zeker als je ervoor kiest om het zelf te gaan aanleggen. Dat lijkt misschien een heuse onderneming, maar niets is minder waar. Een vijver is relatief eenvoudig zelf aan te leggen.

Nieuwe tegels voor je terras

Misschien heb je nog steeds dezelfde terrastegels in je tuin, als die je gebruikt om een tijdelijk straatje aan te leggen. Daarom is onze tweede suggestie dat je deze oude tegels vervangt voor mooie nieuwe tegels. Er zijn verschillende varianten op de markt beschikbaar. Erg populaire tegels zijn tegenwoordig keramische tegels. Deze geven je tuin een erg strakke en moderne look.

Kunstgras

Heb je altijd al een mooi gazonnetje gewild, maar heb je een hekel aan het onderhoud? Tegenwoordig zijn er een heleboel soorten kunstgras te koop die het lijken op een echt stuk gras. Dit is natuurlijk hartstikke mooi, maar je zult je mogelijk afvragen hoeveel dat kost. Gelukkig zijn goede grasmatten steeds goedkoper geworden en zijn goedkope grasmatten steeds beter geworden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door hoe jij je zaken als een aquarium kan realiseren.

Contactgegevens

Via info @ aqua-service.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden